olatanyfika
Blog
facebook image twitter image pinterest  image instagram image

Αρθρα για Νυφικά

Νυφικά κλασσικά

Παραμυθένια εμμονή!

Νυφικά κλασσικά

Όσο πρωτότυπα νυφικά κι αν προτείνουν οι σχεδιαστές, το κλασσικό δεν θα βγεί ποτέ εκτός μόδας, δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι το princess στυλ είναι δυναμικά παρόν!

Δαντέλα παντού, μεταξωτά αέρινα νυφικά, πλούσια πέπλα και μακριά ουρά, οργάντζα και μπούστο ολοκέντητο, εντυπωσιακή φούστα από ταφτά, κρινολίνο και φουρό, άφθονα βολάν και διαφάνειες, νυφικό με κλειστή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια, χυτό σε στενή γραμμή κοσμημένο με πέρλες, μεγαλοπρεπές με πλούσια φούστα σε γραμμή Α, είναι μερικά από τα υπέροχα χαρακτηριστικά ενός σικάτου, κλασσικού ύφους νυφικού.

Στην κλασσική γραμμή είναι οι μικρές, μοντέρνες λεπτομέρειες που θα τονίσουν το ύφος του νυφικού κάνοντας την διαφορά! Ένα κομψό minimal νυφικό στολίζεται με ρομαντικό υφασμάτινο λουλούδι στον ένα ώμο, ένα μπούστο δαντελένιο μπορεί να συνοδεύει φούστα σε παλ χρώμα, το πολύ μακρύ πέπλο προσθέτει μια πινελιά ρομαντισμού. Κρύσταλλα, strass, πέρλες και φτερά μπορούν να κοσμήσουν ένα κλασσικότατο νυφικό χωρίς να αλλοιώσουν το ύφος του.

Ένα αέρινο εβαζέ με τρουακάρ μανίκια είναι ονειρικό, ένα ολοκέντητο μεταξωτό είναι απλά παραμυθένιο.Ένα κλασσικό με δαντέλα σε ίσια γραμμή, με μπούστο V και δαντελένιες τιράντες είναι μαγικό. Ενα νυφικό με πολλά στρώματα βολάν , πτυχώσεις και τούλι είναι γλυγύτατα κλασσικό. Το απλό εφαρμοστό νυφικό με σεμνά ανοιχτό ντεκολτέ και σατέν κορδέλα στη μέση είναι σικάτο. Το γνωστό μακρύ νυφικό με το εντυπωσιακό μπούστο και το πολύ φουσκωτό τούλι δείχνει ωραιότατο σε κάθε σωματότυπο και κρύβει όλες τις ατέλειες. Το κλασσικό κόψιμο με τις πολλές στρώσεις υφάσματος είναι νοσταλγικό.

Όσο για το παραδοσιακότατο λευκό, μακρύ νυφικό με το ατελείωτο πέπλο από πλούσιο ύφασμα, θα είναι πάντα εδώ!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου

Άρθρα για νυφικά

Περισσότερα άρθρα για νυφικά