olatanyfika
Blog
facebook image twitter image pinterest  image instagram image

Αρθρα για Νυφικά

Νυφικό ταγιέρ

Αριστοκρατικότητα!

Νυφικό ταγιέρ

Πολλές γυναίκες δεν θέλουν να φορέσουν νυφικό, είτε γιατί πρόκειται για δεύτερο γάμο είτε γιατί επιζητούν κάτι πιο πρωτότυπο. Υπάρχουν και οι κυρίες που είναι περασμένης ηλικίας και το παραδοσιακό νυφικό δεν ταιριάζει ως γαμήλιο ένδυμα.

Η λύση είναι ένα νυφικό ταγιέρ, όχι, όχι το ταγιέρ το παλιομοδίτικο, μα κάτι μοντέρνο και κομψό. Υπάρχουν νυφικά ταγιέρ για κάθε ηλικία και στυλ, οι σχεδιαστές στις νυφικές κολεξιόν προτείνουν διάφορες γραμμές και χρώματα για νυφικά ταγιέρ.

Ένα ζαχαρί ή εκρού ταγιέρ, ένα γλυκό μπεζ, ένα γαλάζιο καλοκαιρινό ή ένα μπορντώ χειμωνιάτικο ταγιέρ είναι σικάτες και μοντέρνες επιλογές. Για τολμηρές νύφες, που έχουν την πρωτοπορία στο... αίμα τους, ένα τολμηρό μαύρο με λευκές λεπτομέρειες ταγιέρ θα κάνει αίσθηση!

Ταγιέρ με μοντέρνα κοψίματα, ταγιέρ στολισμένα με πέρλες, με υφασμάτινα λουλούδια, νυφικά ταγιέρ με δαντέλα στο γιακά και στα μανίκια, τα ταγιέρ προσδίδουν κύρος.

Το κλασσικής γραμμής τύπου Chanel ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, ενώ οι λεπτές γυναίκες με αρμονικές αναλογίες μπορούν να δοκιμάσουν ταγιέρ με φούστα κάτω από το γόνατο.

Τα ναοιχτόχρωμα ταγιέρ είναι ιδανικά για μεσημεριανό γάμο, ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό. Τα πιο σκούρα και αμπιγιέ ενδείκνυνται για βραδυνό γάμο, χειμωνιάτικο ή φθινοπωρινό, καθώς και σε πολύ επίσημο γάμο.

Βάλτε το σικάτο νυφικό ταγιέρ σας, πάρτε το μεταξωτό μαντήλι σας ή την δαντελένια εσάρπα, φορέστε ένα κομψό καπελλάκι και μια βαρύτιμη καρφίτσα και εντυπωσιάστε!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου

Άρθρα για νυφικά

Περισσότερα άρθρα για νυφικά