olatanyfika
Blog
facebook image twitter image pinterest  image instagram image

Αρθρα για Νυφικά

Οικονομικό νυφικό

Αρμόζει και συμφέρει!

Οικονομικό νυφικό

Το κόστος είναι μεν ανασταλτικός παράγοντας για ένα γάμο, ευτυχώς όμως, κόντρα στη μιζέρια της εποχής της οικονομικής στενότητας και των δυσκολιών, πολλά ζευγάρια ακολουθούν τους ρυθμούς της ένωσης και της ζωής και πάνε στην εκκλησία ή στο Δημαρχείο.

Στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων για το νυφικό, χρειάζεστε καλή οργάνωση για το ψάξιμο, απόφαση για το ποσόν που θα διαθέσετε και γνώση ότι, ενδεχομένως, θα έχετε λιγότερες επιλογές.

Αναζητήστε προσφορές για αγορά ή και ενοικίαση από Οίκους νυφικών. Για νυφικά περασμένων σαιζόν γίνονται εκπτώσεις, αξίζει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο και να το ψάξετε.

Επίσης, γυναίκες που παντρεύτηκαν και φόρεσαν μία και μοναδική φορά το νυφικό τους, συχνά βάζουν αγγελία πώλησης σε συμφέρουσα τιμή. Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, προσέξτε το νούμερο, το σχέδιο και κυρίως την κατάσταση του νυφικού που σας αρέσει. Ζητήστε όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε. Το ιδανικό είναι να το δείτε από κοντά και να το προβάρετε κιόλας.

Μπορείτε να αναζητήσετε φτηνό νυφικό στο διαδίκτυο. Υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα, που έχουν λανσάρει σειρά οικονομικών νυφικών εξαίρετης αισθητικής, τα οποία ανταγωνίζονται αξιοπρεπέστατα τα ακριβά νυφικά μεγάλων οίκων! Αν έχετε στο σπίτι καλό- και επαρκές σε ποσότητα- ύφασμα στο χρώμα που επιθυμείτε και έχετε άριστη μοδίστρα, μπορείτε να ράψετε ένα ωραιότατο νυφικό. Μια άλλη ιδέα είναι να ανοίξετε το μπαούλο της μαμάς ή της γιαγιάς και, αν έχουν φυλάξει το νυφικό τους και αυτό διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, να γίνουν από χέρι εμπειρότατης μοδίστρας όποιες μετατροπές χρειάζονται και να συνεχίσετε την οικογενειακή παράδοση φορώντας το!

Υπάρχουν λοιπόν διάφορες συμφέρουσες επιλογές, αρκεί να κινηθείτε πολύ προσεκτικά, ώστε το νυφικό που θα διαλέξετε να είναι όντως όσο το δυνατόν πιο κοντινό σε αυτό που ονειρεύεστε!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου

Άρθρα για νυφικά

Περισσότερα άρθρα για νυφικά