olatanyfika
Blog
facebook image twitter image pinterest  image instagram image

Αρθρα για Νυφικά

Νυφικά vintage

Δαντέλα και και πέρλες!

Νυφικά vintage

Είστε νοσταλγική, σας αρέσει το άρωμα και το στυλ παλιότερων εποχών κι αποφασίσατε το νυφικό σας να είναι vintage; Θα φορέσετε, λοιπόν, ένα καθόλου προκλητικό νυφικό, εντάξει, όχι κάτι σε ράσο, όμως μπούστο και και μηροί να είναι εντός υφάσματος!

Ένα vintage νυφικό απαιτεί να εκτίθεται σεμνά μόνον ένα μέρος του σώματος, παραπέμποντας έτσι στην ηθική και την εγκράτεια άλλων εποχών. Είτε μακρύ και ρομαντικό είτε αεράτο και σικάτο μεχρι το γόνατο, γοητεύει! Αν ο σωματότυπός σας το επιτρέπει, δοκιμάστε ένα σε γραμμή mermaid vintage νυφικό κι αναδείξτε τις ωραίες καμπύλες σας!

Δαντέλα, φυσικά! Χειροποίητη, πλεκτή ή κεντημένη, παντού ή μόνον σε μανίκια και πλάτη, με απλικέ λεπτομέρειες ή όχι, δαντέλα πάνω από φουρό ή απλά στο πέπλο, ναι, είναι το σήμα κατατεθέν ενός vintage νυφικού φορέματος. Πρόκειται για νυφικά – κοσμήματα,με διακοσμητικές λεπτομέρειες από διακριτικό strass,πέρλες, πούλιες, σε απλό λευκό χρώμα ή παλ αποχρώσεις, με φουρό που παραπέμπει στη δεκαετία του '50, με ρομαντικά βολάν, με αέρινη γραμμή, ιδανικά για φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο, καθώς συνδυάζονται θαυμάσια με πέπλα, μακριά μανίκια ή ημίκοντα, υπέροχα γάντια, κομψά καπέλα με μυστηριώδες βέλο!

Μπορείτε να μεταποιήσετε κάποιο παλιό πλην καλοδιατηρημένο νυφικό και να φτιάξετε το δικό σας, ξεχωριστό νυφικό με το ιδιαίτερο στυλ, κάτι που εκτός από εκτός από μοναδικό είναι και οικονομικό!

Θυμηθείτε ότι τα vintage νυφικά είναι στολίδια από...κούνια, οπότε αποφύγετε τα πολύ περίτεχνα κοσμήματα και χτενίσματα.

Βίον ανθόσπαρτον!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου

Άρθρα για νυφικά

Περισσότερα άρθρα για νυφικά