olatanyfika
Blog
facebook image twitter image pinterest  image instagram image

Αρθρα για Νυφικά

Νυφικά strapless

Έξοχα!

Νυφικά strapless

Αν και τα τελευταία χρόνια οι σχεδιαστές μόδας έκαναν στροφή προς το κλειστό μπούστο, εντούτοις τα strapless νυφικά παρέμειναν και παραμένουν δημοφιλέστατη επιλογή των γυναικών.

Ένα νυφικό στράπλες κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες με μικρό ή μεσαίο μπούστο. Αν έχετε μικρό στήθος, συνιστώνται πολλές στρώσεις στο επάνω μέρος, ώστε να πλουτιστεί η καμπύλη του στήθους σας. Επίσης, ιδανικό είναι το strapless με κόψιμο σε σχήμα καρδιάς, που ενισχύει την εντύπωση ύπαρξης ωραίων καμπυλών. Αλλά και όσες διαθέτετε πληθωρικό μπούστο, μπορείτε να δοκιμάσετε το στράπλες σε σχήμα καρδιάς, που θα μακραίνει το λαιμό σας χωρίς να υπερτονίζει τις έντονες καμπύλες σας, το οποίο όμως θα πρέπει και να είναι κατάλληλα υποστηρικτικό του στήθους.

Αν έχετε σωματότυπο “αχλάδι”, σας ταιριάζει το strapless μπούστο. Αν έχετε παραπανίσιες καμπύλες ή είστε έγγυος, δοκιμάστε νυφικό σε στυλ empire, με strapless μπούστο σε σχέδιο-καρδιά.

Γενικά, υπενθυμίζουμε ότι χρειάζεστε αρίστης ποιότητας στράπλες σουτιέν. Σημασία έχει και η εποχή που θα τελεστεί ο γάμος σας. Αν είστε νύφη του χειμώνα, το στράπλες νυφικό ίσως να μην είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση, ενώ για καλοκαιρινό γάμο ή λιγότερο επίσημου ύφους τελετή θα είναι μια χαρά!

Θηλυκότατα και εντυπωσιακά, τα strapless νυφικά τονίζουν όμορφα το μπούστο ενώ προκαλούν διακριτικά αφήνοντας τους ώμους ακάλυπτους. Μπορούν να συνδυαστούν με εντυπωσιακά κοσμήματα και αναδεικνύονται θαυμάσια με ωραίο νυφικό κότσο ή μια εντυπωσιακή κοτσίδα. Το πάνω μέρος είναι συνήθως από δαντέλα, με κέντημα, διακοσμημένο με μεγάλα απλικέ λουλούδια ή κρύσταλλα και πολύτιμους λίθους, με διαφάνειες, με στρώσεις από guipure δαντέλα και τούλι, ίσιο ντεκολτέ ή σε σχήμα καρδιάς.

Ιδιαίτερη πρόταση είναι τα νυφικά που έχουν strapless μπούστο και μανικάκι, καθώς τονίζουν πολύ ωραία τους ώμους. Αυτοκρατορική είναι η παρουσία μιας κυρίας με φούστα πολλαπλών στρωμάτων από τούλι, που πέφτουν πλούσια πάνω από κρουστό ύφασμα με στράπλες μπούστο τονισμένο από φαρδιά ζώνη με κοσμήματα! Εξαιρετικά πρωτότυπη είναι η ιδέα του νυφικού με στραπλες μπούστο από εξαιρετικά κατεργασμένο ακριβό δέρμα και επίστρωση glitter, ανυπέρβλητο το στενό strapless νυφικό με ολοκέντητη δαντέλα και πτυχωτή φάσα στολισμένη με άνθη!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου

Άρθρα για νυφικά

Περισσότερα άρθρα για νυφικά